У Нас: Кухонний ніж Victorinox Vx56614.15 Fibrox Boning Flexible 284 мм зелений -OK
2 558,60 ₴
- В наявності
- Код: 548756
Швейцарський ніж для виконання обвалочних робіт Victorinox Fibrox Boning із вузьким гнучким лезом. Ергономічний, ідеально збалансований дизайн для віртуозної обробки м'ясних туш. Відділення м'язової, сполучної, жирової тканини від кістки максимально легко та точно. Ідеальний інструмент для професійних м'ясників, шеф-кухарів на великих кухнях та всіх поціновувачів високоякісного кухонного інвентарю. Особливість серії – різнокольорові ручки, щоб зручно організувати робочий інструмент для різних груп продуктів.
Ніж для обвалки оснащений вигнутим лезом і гладкою заточкою ріжучої кромки. Для виготовлення штампованого леза використали високоякісну нержавіючу сталь. Сталь від експертів Вікторінокс характеризується ідеальними ріжучими властивостями та високою стійкістю до корозії. Фірмове гравіювання з назвою, логотипом, емблемою, серійним номером та маркуванням NSF (для захисту від підробок).
Брендована рукоятка Фіброкс із стійким захопленням та надійною фіксацією навіть у мокрих/жирних руках або при роботі в рукавичках. Виготовлена з ударо- та зносостійкого термоеластопласту (TPE/ТЕП) з дрібнофактурною поверхнею. Це термопластичний полімерний матеріал із властивостями вулканізованого каучуку. Термоеластопласт чудово адаптується до роботи навіть за високої температури (від 80 до 100°C), можна стерилізувати. Матеріал є безпечним для роботи з харчовою групою продуктів.
Характеристики:
Тип ножа: нескладний
Тип замку: відсутній
Спеціалізація: Boning
Призначення: обвалочний
Матеріал леза: нержавіюча сталь.
Матеріал рукоятки: термоеластопласт
Заточення кромки: Plain (гладка)
Лезо: гнучку
Довжина клинка: 150 мм
Загальна довжина: 284 мм
Мити в посудомийній машині: можна
Вага: 115 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
- Ціна: 2 558,60 ₴