Вакуумна упаковка – сучасний вид зберігання продуктів та косметичних засобів, що не має аналогів. Харчові продукти, упаковані у такий спосіб довго не псуються, зберігають апетитний вигляд та приємний запах. Вакуумний пакувальник Vacuum Sealer компактний, малогабаритний, простий у застосуванні, тому такий популярний у домашньому використанні та у сферах дрібної торгівлі.
Він підходить для продовження терміну зберігання м'ясних, ковбасних, сирних продуктів, а також овочів та фруктів, хлібобулочних виробів. Дуже гарна вакуумна упаковка і для маринування м'яса та птиці, оскільки термін просочування продукту маринадом скорочується до 20 хвилин.
На цьому переваги вакууматора не зупиняються, за потреби можна упаковати ще й документи, мобільні телефони та інші предмети, які хочуть захистити від попадання вологи всередину пакета.
У комплекті з апаратом йдуть 10 штук пакетів 17х25. У майбутньому купуйте лише спеціальні перфоровані пакети.
Є деякі хитрощі для якісного запаювання краю пакета. Після того, як пакет розмістили в пакувальнику, закрили кришку та ввімкнули потрібний режим, необхідно пальцями притиснути край кришки пакувальника ближче до центральної частини. Ця проста дія гарантує якісну упаковку продуктів.
Вакуумний пакувальник підходить:
- Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого);
- для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати);
- Для приготування їжі у техніці "Су Вид", тобто у вакуумі;
- Для маринування риби та м'яса;
- Для запакування у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
- Компактний вакуумний пакувальник, зручний та недорогий;
- Керується однією кнопкою;
- Процес вакуумного пакування займає приблизно до 12 секунд (точна цифра залежить від обсягу повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила пакування:
- Використовуйте лише спеціальні перфоровані пакети;
- Кладіть пакет максимально рівно;
- Заповнюйте пакет не більше ніж на 3/4 обсягу;
- Жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підвернувши його краї, щоб жир не потрапив у насос;
- Під час упаковки м'яких продуктів (наприклад, полуниці) слідкуйте за процесом – щоб не пошкодити ягоду.
Характеристики:
- Тип: вакуумний пакувальник;
- Застосування: для вакуумного пакування продуктів харчування;
- Живлення: 100В-240В/50-60Гц;
- Максимальна ширина упаковки: 28 см;
- Потужність: 90 Вт;
- Час упакування: 6-12 секунд;
- Вакуумний тиск: -60 кПа;
- Розмір: 345х66х45 мм
Комплектація:
- Вакуумний пакувальник;
- Кабель живлення;
- 10 пакетів 17х25 см
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Стан | Нове |
- Ціна: 1 147 ₴